Maskiner

App løsninger

Udvikling af Apps til Android
I dag er Apps et rigtig vigtigt redskab, som mange virksomheder benytter sig af. De giver nemlig udbyderen mulighed for hele tiden at være i kontakt med sine kunder, da Appen er et enkelt klik væk. Der findes rigtig mange forskellige typer Apps, og der er mange ting man skal tage stilling til, når man skal have en App udviklet.

Man skal blandt andet vælge, hvilken platform den skal udgives på. Man kan vælge en mobil App, som virker på tværs af platforme, men man kan også vælge en App, som kun er udviklet til en plaform, såsom Androids. Når Appen kun skal udvikles til en platform, så er det en smule nemmere at sikre, at Appen fungerer fuldstændig optimalt. Det behøver heller ikke være en hæmsko kun at vælge en platform. Det kan jo være, et ens kunder hovedsagligt benytter sig af Android, og på denne måde kan man altså nå ud til de fleste kunder med en fantastisk App.Udvikling af Apps til Windows Phone
Flere og flere virksomheder vælger at få udviklet en App

. Apps er nemlig en værktøj, hvor igennem man på en langt nemmere måde kan opretholde kontakt til sine kunder. Der findes mange forskellige typer web Apps, og mange platforme man kan vælge at udgive den på.Man kan blandt andet vælge at få udviklet en App specielt til Windows Phone. På denne måde er man sikret en App udvikling, som virker optimalt på lige præcis på denne platform, men som dog ikke fås til de andre. Dog vil performancen være i top, da Appen er udviklet konkret til Windows, hvilket vil give stor kundetilfredshed hos brugerne.