Maskiner

Umbraco

Umbraco
Umbraco er et open source CMS (Content Management System), hvilket betyder, at du får adgang til dens kildekode, som er tilgængelig fra deres GitHub-lager. De giver også en ramme, som du kan installere på din egen server og bruge i dine egne projekter. Dette giver dig kontrol over dit websted, men passer muligvis ikke bedst til dine specifikke behov. Ikke desto mindre har Umbraco meget at gå for det – og der er mange grunde til, at folk vælger det frem for WordPress.
Wordpress på den anden side er en platform, der er specielt designet til at bygge blogs, wikier og websteder. Det har tonsvis af funktioner, især når du opsætter temaer (temaer er, hvad du kan bruge til at dekorere dit websted), men det er ikke så konfigurerbart som Umbraco.

Wordpress

Wordpress er den mest populære platform til at bygge hjemmesider. Det er blevet så populært, at nogle fagfolk er begyndt at foreslå, at WordPress er "nettet" (eller endda "verden"). Det kommer dog ikke med nogle af de funktioner, andre platforme gør. Måske vigtigst af alt, understøtter det ikke indholdsstyringssystemer (et fællestræk ved rige internetapplikationer som Wordpress), og derfor ses det normalt som sværere at få sat op end andre platforme som Umbraco.
Når du formår at oprette et WordPress-websted, vil du finde dig selv at bruge meget mere kræfter på at vedligeholde det end websteder bygget med værktøjer som Umbraco eller Drupal, fordi der bare ikke er ret mange plugins tilgængelige til alle de ting, folk har brug for på deres websteder, såsom indlejrbare indholdsblokke, plugins til sociale medier og endda brugerdefinerede temaer.
 

Drupal

Drupal er blevet meget populær blandt andet takket være dens skalerbarhed (dvs. hvor nemt det er at tilføje nye funktioner). Funktioner som disse betyder, at mange mennesker føler, at de har brug for den størst mulige CMS-platform til deres rådighed – og fordi Drupal kan skalere langt ud over, hvad nogle mindre CMS-platforme kan klare, giver det en fordel i forhold til andre også i denne henseende. Ulempen ved denne fordel er, at hvis du vil have noget anderledes end hvad de fleste andre systemer tilbyder, så skal du bruge en af ​​disse større platforme i stedet for at bruge en af ​​dem selv ved at bruge din egen tilpassede kode. Dette kan være noget uoverkommeligt, hvis du vil have noget mere avanceret, end hvad de fleste mennesker alligevel kommer til at bruge! Så igen ser vi, hvorfor Drupal "har sin plads" - og hvorfor mange flere virksomheder tager det i brug.
 

Joomla

også stavet Joomla! og nogle gange forkortet til J!, er et gratis og open source-indholdsstyringssystem (CMS), der bruges til at publicere alle former for webindhold, fra diskussionsfora, til fotogallerier, til e-handel og brugerfællesskaber og mange flere webbaserede applikationer. Joomla vedligeholdes også af et team af frivillige fra hele verden, så du kan være sikker på, at de er drevet af en passion for at give brugerne et robust værktøj, som de selv er stolte af.
Brugt og betroet af millioner af mennesker, Joomla giver dig mulighed for at skabe kvalitetswebsteder eller blogs fra bunden, eller at forbedre en eksisterende hjemmeside, med lethed.
 

Magento

Magento er en af ​​de mest populære e-handelsplatforme på nettet. Det er open source, hvilket betyder, at det er gratis at bruge, og det tilbyder en masse fleksibilitet og funktioner. Magento bruges af en lang række kommercielle virksomheder, fra små til store virksomheder.
En af hovedårsagerne til Magentos popularitet er dens fleksibilitet. Der er mange forskellige måder at konfigurere og tilpasse Magento til at passe til dine behov, og fordi det er open source, kan du ændre koden for at tilføje eller ændre funktioner. Det tilbyder dog ikke nogen form for træk og slip sidebygger, som Umbraco tilbyder og udmærker sig ved.