Maskiner

Skovgrab

Skovgrab

Når man skal til at anlægge store nye byggerier, har man ofte behov for at rydde et naturområde. Det kan godt være rigtig trælst at skulle stå og fjerne naturaffald som træer mm.. Man har heldigvis fundet en nem måde at gøre dette på nu. Ved hjælp af en skovgrab bliver det rigtig nemt at få ryddet området. Denne er nemlig beregnet til at håndtere og sortere forskelligt naturaffald.

Når træerne er fjernet, kan man begynde at fjerne det lange græs og sådan. Dette skal dog først klippes, og for at det går hurtigst muligt, kan det være en idé at bruge rotorklipper. Denne ordner det lynhurtigt. Man kan blandt andet få rotorklipper til traktor og rotorklipper til minilæsser som ekstratilbehør, så man kan køre henover området.

Et af de mærker der blandt andet producerer skovgrab er C. E. A. Cornaglia. Virksomheden er italiensk og producerer mange forskellige entreprenørmaskiner. C. E. A. Cornaglia har to modellinjer, og den til skovbrug hedder Agriforest. I denne produktlinje producerer de blandt andet skovgrab, som er af virkelig god kvalitet, så arbejdet hurtigt og nemt kan ordnes.